Anna arvo

Vuokraus

"Kilpailukykyiset vuokrausratkaisut kaikkiin odottamattomiin tarpeisiin."

TIP tarjoaa kuljetusyrityksille ja kalustojen omistajille joustavan vuokrausratkaisun kilpailukykyiseen hintaan. Pystymme toimittamaan välittömästi perävaunuja, kylmäkoneella varustettuja yksiköitä, konttialustoja ja erikoiskalustoa

Anna arvo
Anna arvo
Anna arvo
Anna arvo
Anna arvo
Anna voimassaoleva s-postiosoite
Anna voimassaoleva puh #, max 13 numeroa
Anna arvo
  • Lisäkalustoa välittömästi
  • Saat tarjouksen 24 tunnin kuluessa
  • Vuokrasopimus sisältää täyden palvelun

Täysi palvelu

Kaikki lyhytaikaiset vuokrasopimuksemme (alle 365 vuorokautta) sisältävät täyden palvelun. Tämä sisältää huollon, renkaiden vaihdon, akseleiden ja jarrujen osien vaihdon, jäähdytysyksikön osien vaihtamisen, muiden osien vaihtamisen ja tienvarsipalvelun.

TIP:n tienvarsipalvelu tarkoittaa, että voit odottaa meiltä täyttä palvelua vuokrakalustollesi 24/7 missä tahansa.

Vahinkosuojapalvelumme suojaa liisatun kalustosi vahingoista, tulipalosta ja jopa kaluston menetyksestä aiheutuvilta lisäkustannuksilta.

Nouto ja palautus

Jotta palvelu olisi mahdollisimman mukavaa, voit noutaa vuokrakalustosi lähimmästä toimipisteestä tai voimme järjestää toimituksen ja noudon osana vuokrasopimusta.

Kalustoamme käytetään siirtämään kaikentyyppistä rahtia. Oletamme, että kalusto kuluu normaalissa käytössä, emmekä rankaise asiakkaitamme kalustomme käyttämisestä. Oletamme ja hyväksymme, että kalustoon tulee joitakin uusia vuokra-ajan pituuden mukaisia jälkiä, kolhuja ja naarmuja. Arvostamme liiketoimintaamme ja kohtelemme asiakkaitamme samalla tavalla kuin mitä oletamme itseämme kohdeltavan.

Kalustokonsultti

TIP-kalustokonsultointi tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan tutkimuksen, joka auttaa tunnistamaan kaluston hallintaa koskevia optimointimahdollisuuksia.

Huolto

TIP tarjoaa laajan valikoiman palveluja kaluston käyttöasteen parantamiseen ja käyttökustannusten vähentämiseen. Tarjoamme huollon kaikille kalustotyypeille koko niiden käyttöiän ajaksi.

Leasing

TIP tarjoaa laajan kalustovalikoiman joustavilla rahoitusvaihtoehdoilla, mukaan lukien pitkäaikaiset leasingratkaisut ja innovatiiviset myynti- ja takaisinvuokrausvaihtoehdot.

Tienvarsipalvelu

TIP tarjoaa kattavan tiepalvelun kuljetuskalustollesi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa ympärivuorokautisesti 365 päivää vuodessa. Tuki on saatavilla 18 kielellä. Erikoistuneet ja sertifioidut teknikkomme pystyvät tarjoamaan tienvarsipalvelun, jonka avulla kuljettaja on takaisin tien päällä mahdollisimman nopeasti!

Mitä vuokraus on?

Jos haluat vuokrata perävaunun, säiliöauton tai muun tyyppistä kalustoa alle 12 kuukauden ajaksi, tämä tulkitaan vuokraukseksi. Jos haluat vuokrata yli 12 kuukauden ajaksi, katso leasingvaihtoehdot.

Missä maissa tarjoatte vuokrauspalveluita?

Katso lähelläsi olevat palvelupisteet kartalta.

En löytänyt TIPin toimipistettä maastani. Voinko edelleen vuokrata kalustoa TIPiltä?

Jos et ole palvelupisteidemme lähellä, joskus on mahdollista vuokrata kalustoa ja noutaa se eri paikasta. Toimipaikkahaku auttaa löytämään maassasi sinua lähimpänä olevan toimipaikan ja voit keskustella vaihtoehdoista ottamalla meihin yhteyttä.

Haluaisin vuokrata perävaunun, säiliöauton tai muuta kalustoa. Mitä minun tulee tehdä ensin?

Kerro meille mitä etsit, ja esittelemme sinulle sopivan tarjouksen.

Minkä tyyppistä kalustoa teillä on?

Meillä on laaja valikoima perävaunuja ja muuta kalustoa. Suurin osa kalustostamme on kuvattu täällä. Kun lähetät tarjouspyynnön, autamme sinua.

Voinko vuokrata yli neljä metriä korkean perävaunun?

"Tämä riippuu sijaintimaastasi. Euroopan standardikalusto on 4 000 mm perustuen vetopöydäm korkeuteen, joka on 1 120 – 1 150 mm. Nämä ovat viralliset Euroopan maakohtaiset korkeusmääräykset: UK = ei rajaa IR = 4,25 m NL = 4,0 m BE = 4,0 m (1 %) LU = 4,0 m FR = ei rajaa ES = 4,0 m PT = 4,0 m (kontti 4,4 m) NO = ei rajaa FI = 4,4 m EE = 4,0 m SW = ei rajaa DK = 4,0 m PL = 4,0 m GE = 4,0 m CZ = 4,0 m HU = 4,0 m AU = 4,0 m IT = 4,0 m (kontti 4,3 m) GR = 4,0 m Kerro meille mitä etsit, jotta voimme auttaa sinua."

Paljonko vuokraaminen maksaa vuorokaudessa/viikossa/kuukaudessa, ja mitkä ovat maksuehdot?

Tämä riippuu tarvitsemastasi perävaunusta. Lähetä tarjouspyyntö, ja saat parhaimman mahdollisen tarjouksen.

Ovatko kaikki verkkosivustolla näkyvät kalustotyypit vuokrattavissa maassani?

Kyllä, kaikki kalusto-osassa kuvatut kalustotyypit ovat vuokrattavissa.

Mitkä ovat vuokraehdot?

Käytämme standardeja ehtoja, jotka sisällytetään jokaiseen uuteen sopimukseen. Voimme lähettää ne myös pyynnöstä.

Mitä ehtoja vuokratun kaluston palauttamiseen liittyy?

Katso oikeudenmukaiset kulumista koskevat ehtomme.

Mistä voin noutaa vuokraamani kaluston?

Noutopaikka on ilmoitettu vuokrasopimuksessa. Katso kaikki TIPin toimipisteet Toimipistehausta.

Mihin voin palauttaa vuokraamani kaluston?

Standardiehtojen mukaisesti sinun tulisi palauttaa kalusto samaan paikkaan, josta olet noutanut sen. Palautuskäytännöstä voidaan poiketa, mutta tähän saattaa sisältyä lisämaksuja. Ota tässä tapauksessa yhteyttä TIP-yhteyshenkilöösi.

Voitko antaa yleiskuvan vuokrasopimukseen sisältyvistä palveluista?

Kaikkiin alle 365 vuorokauden vuokrasopimuksiin sisältyy täysi palvelu, joka sisältää huollon, renkaiden vaihdon, akselin ja jarrujen osien vaihdon, jäähdytysyksikön osien vaihdon, muiden osien vaihdon ja tiepalvelun. Huoltoelementtien yksityiskohdat löytyvät standardiehdoista, jotka ovat olennainen osa jokaista uutta sopimusta. Voimme lähettää ne myös pyynnöstä.

Voitko lähettää lisätietoja tietystä kalustosta?

Suurin osa tiedoista löytyy kalustosivulta. Kerro meille, jos tarvitset lisätietoja, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kuinka kauan vuokrasopimuksen teko kestää?

Jos sinulla ei ole vielä tiliä järjestelmässämme, profiilin luonti vaatii muutaman vaiheen. Aloita prosessi lähettämällä tarjouspyyntö.

Onko vuokraamani kalusto katsastettu?

Tarjoamme aina asiakkaillemme huolletut ja katsastetut perävaunut.

Verhokapelli

Verhokapelli on yleisin perävaunujen tyyppi. Siinä on liukuvat sivut (verhot) ja se soveltuu lähes kaikkiin kuljetuksiin.

Pakastevaunu

Pakastevaunu on eristetty kaappiperävaunu, joka on varustettu lämpötilan säätölaitteella.

Konttialusta

Konttialusta on perävaunun ruoto, jolla voidaan kuljettaa kontteja.

Säiliöperävaunu

Säiliöperävaunu on tieliikenteen ajoneuvo, joka voi kuljettaa nesteitä tai jauheita.

Dolly

Dolly on optimaalinen silloin kun halutaan rakentaa 25,25 metrisiä kokonaisuuksia suurilla joustavuusmahdollisuuksilla.

Kaappivaunu

Kaappivaunu on yksi yleisimmistä kuljetusalan perävaunuista. Se on turvallinen ratkaisu arvokkaiden tai herkkien lastien kuljetukseen.

Kävelevä lattia

Kävelevä lattia yksiköt käytetään usein; hakkeen, kutterin, turpeen, lasimurskan ja paperin kuljetuksiin, koska kuorman purku on näillä helppoa.

Jalkakontti pakastevaunu

Pakaste Jalkakontti on vaihdettava rahtikontti, jossa on lämpötilan säätölaite,jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.

Jalkakontti verhokapelli

Jalkakontti verhokapelli on vaihdettava rahtikontti, jossa on liukuvat sivut (verhot),jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.

Jalkakontti teräs

Jalkakontti teräs on vaihdettava rahtikontti,jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.

Jalkakontti kapelli

Jalkakontti kapelli on vaihdettava rahtikontti, jossa on liukuvat sivut (verhot), jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.