Anna arvo

Työurat

Toimimme kaikkialla maailmassa. Työntekijämme yhdistävät toimialoja ja talouksia joka päivä. Ota selville, kuinka pitkälle pääset kanssamme.

Aloita urasi TIP:n palveluksessa!

  •  Työskentele kansainvälisesti
  •  Hieno, välitön ilmapiiri
  •  Alallamme tunnettu asiantuntemuksestamme ja osaamisestamme

 Terveys ja turvallisuus äärimmäisen tärkeää
Työskentele paikallisesti, palvele globaalisti.

Katso avoimet työpaikat

Tekninen toiminta

Jos etsit työpaikkaa, jossa ryhmähenkeä arvostetaan korkealle, työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi ovat etusijalla ja sinua rohkaistaan kehittämään osaamistasi, me voimme tarjota monia alan mahdollisuuksia Euroopassa ja Kanadassa. TIP investoi jatkuvasti IT-teknologiaan, välineisiin ja koulutukseen. Hyvin hoidetut ja varustetut huoltoautomme ja korjaamotilamme takaavat, että meillä on oikeat työkalut palvellaaksemme asiakkaitamme.

Asiakaspalvelu ja palvelutarjonta

Haluatko työskennellä ammattitaitoisten ja energisten työtovereiden kanssa? Jos olet asiakassuuntautunut ja haluat tuottaa erinomaista palvelua, kasvattaa tulosta ja kasvumarginaalia, meillä on sinulle useita haastavia työtehtäviä! Olemme ylpeitä oppimis- ja kehittymismahdollisuuksista, joita me tarjoamme työntekijöillemme. Koulutamme sinut, jotta pystyt vastaamaan asiakkaiden asettamiin kysymyksiin ja haasteisiin ja takaamme, että saat käyttää osaamistasi!

Yrityksen mahdollisuudet

Haluatko työskennellä kuljetusteollisuuden globaalin markkinajohtajan palveluksessa, joka tarjoaa haastavia kansainvälisiä mahdollisuuksia joka päivä, ja jonka ytimenä on strateginen kasvu? TIP ei tarjoa vain päivittäistä työtä vaan pitkäaikaista ammatillista uraa kilpailukykyisillä etupaketeille, työskennellen taitavien ja eritaustaisten kollegojen kanssa.

Työharjoittelu mahdollisuudet

Oletko opiskelija ja etsit työkokemusta monikansallisessa yrityksessä? Etsitkö haastavaa työpaikkaa, jossa voit ylittää mukavuusalueesi ja kehittyä menestyksekkääksi nuoreksi ammattilaiseksi?TIP tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia kehittää henkilökohtaisia ja ammatillisia taitojasi. Mutta sinun ei tarvitse kohdata haasteita yksin! Dynaamisen tiimin jäsenenä saat jatkuvasti tukea, palautetta ja koulutusta samalla, kun tunnet omat kehittymismahdollisuutesi.

Haluaisin työskennellä TIP:n palveluksessa, mistä löydän avoimet työpaikkanne?

Kaikki avoimet työpaikat löytyvät työpaikka-sivultamme. Hakijat voivat suodattaa hakuaan mm. työn, sijainnin tai avainsanojen mukaan.

Onko olemassa yhteystiedot tai sähköpostiosoite, jonne voin lähettää CV:n/hakemukseni?

Meillä on erilaisia työpaikkoja eri paikkakunnilla. Toivomme sinun lähettävän hakemuksesi työpaikka-sivumme kautta tai voit lähettää hakemuksesi ja CV:si suoraan paikallisen TIP-toimipisteen esimiehelle ja esitellä itsesi.

Olen lähettänyt hakemukseni. Mitä nyt?

Vahvistamme saaneemme hakemuksesi ja otamme sinuun yhteyttä, kun meillä on tarjolla sinulle sopivaa työtä. Jos saat kielteisen vastauksen hakemukseesi, ei huolta. Säilytämme CV:si tietokannassamme maasi voimassaolevan tietosuojakäytännön mukaan, ja voit aina hakea töitä tulevaisuudessa.

Tarjoaako TIP työharjoittelupaikkoja?

Meillä on harjoittelupaikkoja eri puolilla Eurooppaa ja Kanadassa. Jos etsit työharjoittelupaikkaa, käy työpaikat-sivullamme painamalla tästä.

Mitä työ-/oppisopimusmahdollisuuksia TIP tarjoaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille?

Työharjoitteluohjelmamme on ensiluokkainen työharjoittelu opiskelijoille, jolla me tarjoamme oppimis- ja taitojen kehittämismahdollisuuksia monikansallisessa, kansainvälisessä ja haastavassa ympäristössä. Se tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisia mahdollisuuksia olla yhteydessä johtoon, verkostoutua ja saada säännöllistä palautetta ammattillisesta ja henkilökohtaisesta kehityksestään. Visio ja luottamus tähän ohjelmaan ylittää useimmat työharjoitteluohjelmat, ja sitä kautta opiskelijat voivat löytää työpaikkoja yrityksessämme. Katso mahdollisuuksia työpaikat-sivultamme.

Voinko hakea useita työpaikkoja samanaikaisesti?

Kyllä, voit hakea useita työpaikkoja.

Miten TIP käsittelee lähettämääni hakemusta?

TIP palkkaa tasa-arvoisesti työntekijöitä, arvostaa monimuotoisuutta ja rohkaisee kaikkia päteviä henkilöitä hakemaan työpaikkoja. Tämä tarkoittaa, että kaikki hakemukset käsitellään huolellisesti, ennen kuin hakijoita kutsutaan haastatteluun. Saat aina vastauksen koskien hakemaasi työpaikkaa. Jos saat tietää, että sinut on valittu hakemaasi työpaikkaan, CV:si säilytetään yrityksen tietokannassa maasi voimassaolevan tietosuojakäytännön mukaan.

YK:n Global Compact -aloite

Keskitymme yhteiskuntavastuuseen neljällä pääalueella:

1. Ihmisoikeudet
2. Työehdot
3. Ympäristö
4. Korruption torjunta

TIP Trailer Services haluaa olla vastuullisen liiketoiminnan johtaja. Tuemme YK:n Global Compact -aloitteen periaatteita ihmisoikeuksien, työehtojen, ympäristövastuun parantamiseksi ja korruption torjumiseksi.

Olemme sitoutuneet sisällyttämään YK:n Global Compact -periaatteet yrityksemme strategioihin, kulttuuriin, arvoihin ja päivittäiseen työhön. Vahvat hallintaprosessimme ohjaavat yritysvastuutamme, ja ympäristöstandardimme ja sosiaaliset standardimme tukevat kestävää tulevaisuutta.

TIedostamme vastuumme sidosryhmille, osakkaille, johdolle, työntekijöille, luotonantajille ja asukkaille niissä maissa, missä me toimimme.

TIP-yritysarvomme ovat:

Mielenkiintoinen etu- ja palkkiopaketti

• Tarjoamme hyvin jäsennellyt ja kilpailukykyiset etu- ja palkkiopaketit.
• Varmistamme, että ihmiset viihtyvät työssään, heitä arvostetaan ja heidän työnsä tuntuu haastavalta ja mielenkiintoiselta.
• Takaamme työntekijöillemme hyvän työympäristön ja työkalut, jotta he pystyvät saavuttamaan loistavia työtuloksia.
• Kannustamme avoimeen keskusteluun kollegoiden kanssa ja me seuraamme työntekijöiden tyytyväisyyttä säännöllisesti.
• Tarjoamme koulutusta ja valmennusta ja rohkaisemme työntekijöitämme saavuttamaan erinomaisia tuloksia ja käyttämään hyväkseen kaikki mahdollisuudet.
• Emme tarjoa vain päivittäistä työtä vaan pitkäaikaista ammattiuraa.

Yksi Euroopan ja Kanadan johtavista kalustopalveluiden tarjoajista

TIP Trailer Servicesin pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa, ja se on yksi Euroopan ja Kanadan johtavista kalustopalveluiden tarjoajista. Olemme erikoistuneet perävaunujen liisaukseen, vuokraamiseen, kunnossapitoon ja huoltoon sekä muihin lisäpalveluihin, joita me tarjoamme kuljetus- ja logistiikka-asiakkaille Euroopassa ja Kanadassa.

Monimuotoisuus

Uskomme monimuotoisuuden lisäävän innovaatiota. Kansallisuuksien, kulttuurien, uskonnollisten ja eettisten taustojen sekoitus rikastaa työntekijöitämme synnyttämällä uusia ideoita ja ajattelua, jotka mahdollistavat menestyksen liiketoiminnassa. Yhtenäisyys, rehellisyys ja eettinen käyttäytyminen ovat liiketoimintamme ytimiä. Kun meillä on vapaita työpaikkoja, me toivotamme kaikki tervetulleiksi, joilla on, taitoja, sitoutuneisuutta ja rehellisyyttä työskennellä TIP-perheessämme.

Yhteiskuntavastuu

Meissä yhdistyy tehokkuuden ja vastuullisuuden kulttuurit. TIP:llä arvostamme työntekijöidemme kirjavuutta ja kannustamme erinomaisuuteen, mutta ymmärrämme myös että olemme osa isompaa kokonaisuutta jossa meidän on tehtävä osuutemme. Osallistumme aktiivisesti vapaaehtoistoimintoihin Euroopassa sekä Kanadassa, joissa autamme yhteisöitä ja apua tarvitsevia.

"Ihmiset luovat liiketoimintamme menestyksen. Kohtelemme aina työntekijöitämme samalla tavalla kuin haluamme heidän kohtelevan asiakkaitamme. Arvostamme ryhmähenkeä, ja työntekijöiden turvallisuus on ensisijaisen tärkeä, minkä vuoksi me investoimme jatkuvasti viimeisimpään IT-teknologiaan, välineisiin ja koulutukseen. Jos haluat oppia ja olet kunnianhimoinen, ja jos haluat työskennellä yrityksessä, jossa jokaisen panos on tärkeä, toivon sinun liittyvän TIP-perheen jäseneksi. "

Hiske Damhuis
Chief Human Resource Officer

Something went wrong. Please try again.