Anna arvo

TIP Insight FAQ

Mikä TIP Insight on itseasiassa?

TIP Insight on TIP:n tuotevalikoima perustuen telematiikkaan sekä digitaalisiin online-palveluihin, tarkoituksena tuottaa laadukasta käyttäjätietoa asiakkaan kalustosta.

Onko TIP Insight hinnoiteltu kilpailukykyisesti?

Kyllä. Huomioonottaen, että TIP toimii Euroopan sekä miltei maailmanlaajuisesti, se mahdollistaa kilpailukykyisen hinnoittelun, vaikkakin palvelumme sisältävät sellaisia osioita, joita usein löytyy vain kalliimmista ratkaisuista.

Miten TIP Insight -tuotteet veloitetaan asiakkaalta?

Asiakkaan kanssa sovitaan sopimuskaudesta ja tämän jälkeen veloitus tapahtuu kuukausittain. Ei ole mitään ennakkomaksua, sillä laitteet on sisällytetty kuukausiveloitukseen.

Voiko TIP Insightiä käyttää yhdessä muiden telematikkajärjestelmien kanssa?

Potenttiaalisesti kyllä, TIP:n API, DataBridge mahdollistaa muiden järjestelmien integraation, jolloin käyttäjällä on kalustonsa näkymä yhdessä järjestelmässä. Tämä riippuu toisen järjestelmän mahdollisesta APIn olemassaolosta. TIP voi neuvoa, onko mahdollista kytkeä TIP Insight toisiin järjestelmiin.

Käykö DoorPlus muihinkin kuin pakastevaunuhin?

Kyllä, vaikkakin se vaatii FleetBeat-Coolerin. DoorPlus voidaan soveltuu myös käytettäväksi kaappiyksiköissä, jolloin saadaan lisäturvaa arvorahtien kuljetukseen.

Kuinka usein FleetBeat / FleetBeat Cooler lähettää "ping"-signaalin?

Vaikka tietoa rekisteröidään reaaliajassa, telematiikkayksikkö lähetää tiedot vain tarvittavan toiminnan käytöstä. Kytkettynä (yksikön EBS:än tai kylmälaitteeseen) se lähettää liikkeessä ollessa tietoja joka viides minuutti (jos ei liikkeessä, niin minuutin välien). Jos pitkäaikaispysähdyksissä, se lähettää silloin kerran vuorokaudessa (virran säästämisen vuoksi) ja tekee tämän jopa 125 päivän ajan.

Mikä ero on FleetBeat ja FleetBeat-Coolerin välillä?

FleetBeat-Cooler tarjoaa samat toiminnot kuin FleetBeat, mutta sen lisäksi myös lämpötilan sekä ovisensorien toiminnan seurantaa.

Voinko saada TIP Insight -tuotteet omiin perävaunuihini?

Kyllä, TIP:n omien vaunujen lisäksi ne voidaan asentaa myös teidän omaan kalustoon.

Voiko TIP Insight -tuotteet asentaa jokaiseen perävaunutyyppiin?

Kyllä, ne voidaan asentaa liukupeite-, kaappi-, avo-, kontinkuljetus ja kylmäkuljetus sekä muunlaiseen erikoiskalustoon.

Sisältyykö koulutus hintaan?

Kyllä, kun asennus on tehty, tarjoamme koulutusta. Tämä tapahtuu tyypillisesti online-tapahtumana, FleetConnected -käyttökoulutuksena.

Onko mahdollista saada TIP Insight esittely?

Kyllä, voit saada online tai henkilökohtaisen esittelyn TIP Insight -palvelusta, Fleet Connected -järjestelmästä, josta näet toiminnat käytännössä yksiköistä, joihin on asennettu FleetBeat-Cooler, TyrePlus ja DoorPlus.