Personal details

CV and other documents

Uploading your resume can simplify the application process

Upload files in DOC, DOCX, HTML, PDF or TXT format (max. 5 MB)
 

How Did You Hear About Us?

Terms and Conditions

Kun syötät henkilötietojasi TIP Groupin e-Recruitment-järjestelmään, niin hyväksyt, että TIP käsittelee henkilötietojasi, jotta se voi käsitellä työhakemuksesi. TIP Group käsittelee henkilötietojasi sovellettavan tietosuojalainsäädännön, omien tietosuojakäytäntöjensä ja alla esitettyjen ehtojen mukaisesti.

Näitä käyttöehtoja voidaan ajoittaa muuttaa julkaisemalla uudet ehdot TIP Trailer Services -sivustolla www.tipeurope.com.

  1. TIP Group käsittelee kaikkia rekrytointiprosessiisi liittyviä, syöttämiäsi henkilötietoja sekä kommentteja yms. tietoja TIP Groupin e-Recruitment-järjestelmässä.
  2. Henkilötietoja, joita TIP Group voi käsitellä, saatetaan sovellettavan kansallisen lainsäädännön ja Euroopan yhteisön yksityisyyden suojan lakien mukaisesti pitää arkaluontoisina henkilötietoina (henkilötiedot, jotka paljastavat rodun tai etnisen alkuperän, poliittisia mielipiteitä, uskonnollisia tai filosofisia vakaumuksia, ammattiliittojen jäsenyyksiä, tai jotka liittyvät terveyteen tai sukupuolielämään), tai henkilötunnuksia tai luokitusnumeroita siinä laajuudessa, kuin syötät niitä.
  3. TIP Group voi tarvittaessa siirtää henkilötietojasi TIP Groupin yrityksille ja muille yrityksille, jotka työskentelevät TIP Groupin kanssa rekrytointitehtävissä ETA-alueen ulkopuolella maissa, joissa kansallinen tietosuojalainsäädäntö ei täysin vastaa Euroopan neuvoston vaatimuksia. TIP Group varmistaa, että riittävät suojaustoimet toteutetaan henkilötietojesi riittävän suojan varmistamiseksi.