Anna arvo

Leasing

"Tavoitteemme on kasvattaa liiketoimintaasi."

Vuokraamme laajan valikoiman kalustoa joustavilla rahoitusvaihtoehdoilla, mukaan lukien pitkäaikaiset leasingratkaisut ja innovatiiviset myynti- ja takaisinvuokrausvaihtoehdot, jotka tarjoavat todellista lisäarvoa liiketoiminnallesi. Tarjoamme laajan valikoiman perävaunuja, säiliökalustoa, erikoiskalustoa ja muuta kalustoa. Olemme yksi Euroopan ja Kanadan suurimmista kuljetuskaluston leasingyrityksistä.

Anna arvo
Anna arvo
Anna arvo
Anna arvo
Anna arvo
Anna voimassaoleva s-postiosoite
Anna voimassaoleva puh #, max 13 numeroa
Anna arvo
  • Saat tarjouksen 24 tunnin kuluessa
  • Mukautetut ratkaisut kaikkiin tarpeisiisi
  • Suuri kalusto - loputtomat mahdollisuudet

Operatiivinen leasing

Leasing on taseen ulkopuolinen leasingvaihtoehto, johon sovelletaan joustavia ehtoja, ja jota voidaan täydentää lisäarvopalveluilla. Operatiivinen leasing on erityisen tehokas arvokkaalle kalustolle, kuten säiliöperävaunut tai erikoiskalusto. Leasing hinnat perustuvat kaluston arvoon sinä aikana, kun tarvitset sitä. Tämän vuoksi voit yhdistää leasing hinnat suoraan kalustosi luomaan tuottoon

Myynti ja takaisinvuokraus

Myynti ja takaisinvuokraus on leasingmuoto, jonka avulla myyt meille ostamasi kaluston ja vuokraat sen heti takaisin. Tämä on hyödyllistä, kun sinun on irrotettava kalustoon kiinnitetty pääoma muihin investointeihin, mutta tarvitset kalustoa edelleen liiketoiminnassasi.

Kalustokonsultti

TIP-kalustokonsultti tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan tutkimuksen, joka auttaa tunnistamaan kaluston hallintaa koskevia optimointimahdollisuuksia.

Vuokraus

TIP tarjoaa joustavia lyhytaikaisia kaluston vuokrausratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan kuljetusyritysasiakkaidemme ja yksityisten kalustojen omistajien odottamattomiin tarpeisiin.

Huolto

TIP tarjoaa laajan valikoiman palveluja kaluston suorituskyvyn parantamiseen ja käyttökustannusten vähentämiseen. Tarjoamme huollon kaikille kalustotyypeille koko niiden käyttöiän ajaksi.

Kalustokonsultti

TIP-kalustokonsultti tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan tutkimuksen, joka auttaa tunnistamaan kaluston hallintaa koskevia optimointimahdollisuuksia.

Tienvarsipalvelu

TIP tarjoaa kattavan tiepalvelun kuljetuskalustollesi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa ympärivuorokautisesti 365 päivää vuodessa. Tuki on saatavilla 18 kielellä. Omistautuneet ja sertifioidut teknikkomme pystyvät tarjoamaan tienvarsipalvelun, jonka avulla kuljettaja on takaisin tien päällä mahdollisimman nopeasti!

Kuusi syytä liisata TIPiltä

1. Taloudellisesti houkuttelevaa

Kun liisaat TIP:ltä, sinun ei tarvitse huolehtia jäännösarvoriskistä. Investointi ei ole osa tasetta, joten tasesuhde on parempi. Investointi ei vaikuta maksuvalmiuteen tai käytettävissä oleviin luottorajoihisi. Verotuksessa sinut tulkitaan vuokraajaksi.

2. Omistautunut huoltopalvelu

Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa toimivien maailmanluokan asiakaspalvelutiimiemme ansiosta kalustoamme ylläpidetään korkeimpien standardien mukaisesti, joka varmistaa koko kalustomme käyttötehokkuuden.

3. Riskitön matka

Vahinkosuojapalvelumme suojaa liisatun kalustosi vahingoista, tulipalosta ja jopa kaluston menetyksestä aiheutuvilta lisäkustannuksilta. Näin voit keskittyä kuljetukseen, eikä sinun tarvitse huolehtia mahdollisista yllätyksistä. TIP:n avulla tiedät, että käytössäsi on paras kalusto, paras palvelu ja paras suoja onnettomuuksia vastaan.

4. Kattava verkosto

Toimimme 17 maassa Euroopassa ja Kanadassa. Meillä on laaja yli 6 000 myyjän verkosto näissä maissa. Varmistamme helppouden ja joustavuuden, koska meillä on kapasiteettia palvella sinua kaikkialla missä tarvitset meitä. Lisäksi voimme tarjota kilpailukykyisiä tuote- ja palveluvalikoimia liiketoimintamme koon ansiosta.

5. Monipuoliset ja runsaat tuote- ja palveluvalikoimat

Toimintamme on kansainvälistä ja tuotteidemme sekä palveluidemme määrä mahdollistaa joustavat ratkaisut missä ja milloin tarvitsetkin niitä. Sovellamme ennakoivaa huoltokäytäntöä toimintavaatimusten mukaisesti. Tienvarsipalvelumme avulla voit luottaa täydelliseen 24/7-tukeen missä tahansa paikassa.

6. Vaatimuksiasi vastaava kalusto

TIP-asiantuntijat auttavat sinua löytämään tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Riippumatta siitä, tarvitsetko kylmärekan, pressukapelliperävaunun, nostolaitteen tai minkä tahansa erikoiskaluston, pystymme auttamaan sinua ja tarjoamaan täsmälleen mitä tarvitset.

Mitä leasing on?

Jos haluat vuokrata perävaunun, säiliöauton tai muun tyyppistä kalustoa yli 12 kuukauden ajaksi, tämä katsotaan leasingiksi. Jos haluat vuokrata lyhyemmäksi ajaksi kuin 12 kuukaudeksi, katso vuokravaihtoehtomme.

Missä maissa tarjoatte palveluja?

Katso lähelläsi olevat palvelupisteet kartalta.

Minkä tyyppistä kalustoa teillä on?

Meillä on laaja valikoima perävaunuja, säiliöautoja ja muuta kalustoa. Suurin osa kalustostamme on kuvattu täällä. Kun lähetät tarjouspyynnön, autamme sinua. Jos tarvitset erityistä tietyn tyyppistä kalustoa, voimme mahdollisesti ostaa tämän kaluston uutena ja vuokrata sen sinulle. Pyydä lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä.

Ovatko kaikki verkkosivustolla näkyvät kalustotyypit liisattavissa maassani?

Kyllä, kaikki kalusto-osassa kuvatut kalustotyypit ovat liisattavissa.

Mitkä ovat leasingehdot?

Käytämme standardi ehtoja, jotka sisällytetään jokaiseen uuteen sopimukseen. Voimme lähettää ne myös pyynnöstä.

Mitä ehtoja liisatun kaluston palauttamiseen liittyy?

Katso oikeudenmukaiset kulumista koskevat ehtomme.

Mistä voin noutaa vuokraamani kaluston?

Noutopaikka on ilmoitettu leasingsopimuksessa. Katso kaikki TIPin toimipisteet Toimipistehausta.

Mihin voin palauttaa vuokraamani kaluston?

Standardiehtojen mukaisesti sinun tulisi palauttaa kalusto samaan paikkaan, josta olet noutanut sen. Palautuskäytännöstä voidaan poiketa, mutta tähän saattaa sisältyä lisämaksuja. Ota tässä tapauksessa yhteyttä TIP-yhteyshenkilöösi.

Voitko antaa yleiskuvan leasingsopimukseen sisältyvistä palveluista?

Kaikille 12 kuukautta tai pidempään kestäville leasingjaksoille voidaan varata useita palveluvaihtoehtoja. Jos valitsit täyden palvelun, tämä sisältää huollon, renkaiden vaihdon, akselin ja jarrujen osien vaihdon, jäähdytysyksikön osien vaihdon, muiden osien vaihdon ja tiepalvelun. Huoltoelementtien yksityiskohdat löytyvät standardiehdoista, jotka ovat olennainen osa jokaista uutta sopimusta. Voimme lähettää ne myös pyynnöstä.

Voitko lähettää lisätietoja tietystä kalustosta?

Suurin osa tiedoista löytyy kalustosivulta. Kerro meille, jos tarvitset lisätietoja, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kuinka kauan leasingsopimuksen teko kestää?

Jos sinulla ei ole vielä tiliä järjestelmässämme, profiilin luonti vaatii muutaman vaiheen. Aloita prosessi lähettämällä tarjouspyyntö.

Verhokapelli

Verhokapelli on yleisin perävaunujen tyyppi. Siinä on liukuvat sivut (verhot) ja se soveltuu lähes kaikkiin kuljetuksiin.

Pakastevaunu

Pakastevaunu on eristetty kaappiperävaunu, joka on varustettu lämpötilan säätölaitteella.

Konttialusta

Konttialusta on perävaunun ruoto, jolla voidaan kuljettaa kontteja.

Säiliöperävaunu

Säiliöperävaunu on tieliikenteen ajoneuvo, joka voi kuljettaa nesteitä tai jauheita.

Dolly

Dolly on optimaalinen silloin kun halutaan rakentaa 25,25 metrisiä kokonaisuuksia suurilla joustavuusmahdollisuuksilla.

Kaappivaunu

Kaappivaunu on yksi yleisimmistä kuljetusalan perävaunuista. Se on turvallinen ratkaisu arvokkaiden tai herkkien lastien kuljetukseen.

Kävelevä lattia

Kävelevä lattia yksiköt käytetään usein; hakkeen, kutterin, turpeen, lasimurskan ja paperin kuljetuksiin, koska kuorman purku on näillä helppoa.

Jalkakontti pakastevaunu

Pakaste Jalkakontti on vaihdettava rahtikontti, jossa on lämpötilan säätölaite,jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.

Jalkakontti verhokapelli

Jalkakontti verhokapelli on vaihdettava rahtikontti, jossa on liukuvat sivut (verhot),jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.

Jalkakontti teräs

Jalkakontti teräs on vaihdettava rahtikontti,jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.

Jalkakontti kapelli

Jalkakontti kapelli on vaihdettava rahtikontti, jossa on liukuvat sivut (verhot), jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.