Anna arvo

Huolto

"TIP tarjoaa huippuluokan huolto- ja korjauspalvelut Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa erikoistuneiden ja sertifioitujen teknikoiden avulla."

Vuosien kokemuksemme perävaunujen kunnossapidosta tarjoaa vankan perustan ja laajan asiantuntemuksen tarjoamillemme huolto- ja korjauspalveluille. Meillä on käytössämme prosessit ja koulutetut teknikot, jotka suorittavat palvelun nopeasti aikataulun mukaan tai hätätilanteissa. Sertifioidut perävaunuteknikkomme ja A-luokan mekaanikkomme tarjoavat erinomaisia huoltopalveluita, riippumatta siitä, suoritetaanko ne yhdessä TIP:n monista korjaamoista vai paikan päällä kasvavan huoltoauto kalustomme avulla.

Mikäli asia on teille ajankohtainen ja korjaamomme ovat lähellä teitä, kysy lisää hinnoista ja aukioloajoista!

Korjaamo Palveluiden Myynti : Valeri Tuhkanen

+358 407717786 / Valeri.Tuhkanen@tipeurope.com

Anna arvo
Anna arvo
Anna arvo
Anna arvo
Anna arvo
Anna voimassaoleva s-postiosoite
Anna voimassaoleva puh #, max 13 numeroa
Anna arvo
 • Sovi tapaamisesta verkossa
 • Käytä noutopalveluamme
 • Täydellisistä huoltosopimuksista kertakorjauksiin

Vuosien kokemus

Vuosien kokemuksemme perävaunujen kunnossapidosta tarjoaa vankan perustan ja laajan asiantuntemuksen tarjoamillemme huolto- ja korjauspalveluille. Meillä on käytössämme prosessit ja koulutetut teknikot, jotka suorittavat palvelun nopeasti aikataulun mukaan tai hätätilanteissa. Sertifioidut perävaunuteknikkomme ja A-luokan mekaanikkomme tarjoavat erinomaisia huoltopalveluita, riippumatta siitä, suoritetaanko ne yhdessä TIP:n monista korjaamoista vai paikan päällä kasvavan huoltoauto kalustomme avulla.

Todellinen palvelutesti suoritetaan liiketoiminnassamme silloin, kun asiat mutkistuvat. Mitä ongelmatilanteessa tapahtuu? Kykymme vastata nopeasti hätätilanteisiin erottaa meidät kilpailijoista. Olemme ketteriä, järjestäytyneitä ja meillä on selvät käytännöt sekä toimenpiteet asioiden hoitamiseksi ja asiakkaiden kuormien toimittamiseksi turvallisesti ja varmasti.

Kattavan kalustomme tarkoituksena on asiakkaiden kuormien siirtäminen. Pyrimme tekemään kaikkemme, jotta tätä voidaan hallita ennakoivasti. Kalustomme toimii tehokkaasti aikataulutetun huollon, laadunvalvonnan ja omistautumisen ansiosta.

Läpinäkyvää ja joustavaa

TIP:n huoltoratkaisut on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman paljon joustavuutta. Sopimushuoltohintamme sisältävät useimmat katsastustarkastukset, kalustotarkastukset, EBS/ABS-diagnostiikan sekä akselien, jousituksen, kilpien, sähkökomponenttien, kylmäkoneiden ja takalaitanostinten huollot ja tavalliset korin korjaustyöt.

Haluttaessa huoltosopimusten laskut voidaan koostaa yksittäisiksi kuukausittaisiksi laskuiksi täysin eritellyillä työtiedoilla hallinnollisen työn helpottamiseksi ja kustannusten vähentämiseksi. Huoltohinnoista voidaan sopia myös sopimuksessa. Useiden toimipaikkojen huoltosopimukset voidaan esimerkiksi yhtenäistää tai huollosta voidaan sopia määrän ja kulutuksen perusteella.

Perävaunun viimeistely ja kunnostus

Tarvitsetko perävaunun kunnostusta? Tämä ei ole ongelma, koska TIP:n lisensoidut mekaanikot huolehtivat vanhasta kunnostusta tarvitsevasta perävaunusta ja käyttöikää voidaan pidentää täydellisellä entisöinnillä. Kysy meiltä neuvoja.

Huolto- ja korjauspalveluidemme edut:

• Kustannukset ovat suunniteltavissa kiinteiden hintojen ansiosta
• Kalustosi käyttöaika pidentyy
• Käytössäsi on sertifioitujen teknikkojen tiimi, joka on omistautunut huolto- ja korjausvaatimuksillesi
• Kaikki turvallisuus- ja määräystenmukaisuusvaatimuksesi täyttyvät

Mitä huoltopalveluun sisältyy?

 • Katsastustarkastukset 
 • Jarrujen, akseleiden ja perävaunun rungon määräaikaistarkastukset valmistajien suositusten ja odotettavissa olevien vuosittaisten kilometrien perusteella 
 • Huollon ja korjausten hallinta 
 • Renkaiden huolto 
 • Tienvarsipalvelu 
 • Vauriokorjausten hallinta 
 • Kylmäkoneiden huolto 
 • Takalaitanostimen huolto

Leasing

TIP tarjoaa laajan kalustovalikoiman joustavilla rahoitusvaihtoehdoilla, mukaan lukien pitkäaikaiset leasingratkaisut ja innovatiiviset myynti- ja takaisinvuokrausvaihtoehdot.

Vuokraus

TIP tarjoaa joustavia lyhytaikaisia kaluston vuokrausratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan kuljetusyritysasiakkaidemme ja kalustojen omistajien odottamattomiin tarpeisiin.

Kalustokonsultti

TIP-kalustokonsultointi tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan tutkimuksen, joka auttaa tunnistamaan kaluston hallintaa koskevia optimointimahdollisuuksia.

Tienvarsipalvelu

TIP tarjoaa kattavan tiepalvelun kuljetuskalustollesi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa ympärivuorokautisesti 365 päivää vuodessa. Tuki on saatavilla 18 kielellä. Erikoistuneet ja sertifioidut teknikkomme pystyvät tarjoamaan tienvarsipalvelun, jonka avulla kuljettaja on takaisin tien päällä mahdollisimman nopeasti!

Minkä tyyppistä huoltoa tarjoatte?

Tarjoamme erilaisia palveluja, jotka parantavat kalustosi suorituskykyä ja vähentävät toimintakustannuksia, mikä parantaa toimintojesi joustavuutta ja kannattavuutta. Huollon lisäksi tarjoamme myös perävaunujen korjauksen hallintaa.

Voitteko korjata kalustoni paikan päällä?

Kyllä, meillä on täysi valikoima siirrettäviä huoltoyksiköitä (MSU), joiden avulla voimme tarjota huollon toimipisteessäsi.

Kuinka paljon TIPin huoltopalvelut maksavat?

Kerro meille, mitä tarvitset, ja lähetämme sinulle tarjouksen.

Haluaisin sopia tapaamisesta perävaununi korjaamiseksi.

Varaa aika jollekin korjaamoistamme.

Minulla on omia perävaunuja tai yksittäinen perävaunu, joka tarvitsee huoltoa. Voinko huoltaa nämä TIPin korjaamolla?

Kyllä, olemme täysin erikoistuneet puoliperävaunujen ja muiden kalustojen huoltamiseen. Varaa aika jollekin korjaamoistamme.

Saanko huoltoilmoituksen, jos liisaan perävaunun TIPiltä?

Kyllä, saat huoltoilmoituksia, ellet valinnut olevasi itse vastuussa huollosta.

Onko minun mahdollista käyttää tiepalvelua omalle kalustolleni?

Tiepalvelu sisältyy useimpiin vuokra-, leasing- ja huoltosopimuksiimme. Jos haluat kalustollesi vain tiepalvelusopimuksen ilman huoltoa, tämäkin on mahdollista. Pyydä räätälöity tarjous ottamalla yhteyttä.

Mistä löydän TIPin korjaamot?

Omistamme yli 80 korjaamoa Euroopassa. Löydät lähelläsi olevat toimipisteet Toimipistehausta tai voit varata ajan huoltoon jollekin korjaamoillemme.

Milloin korjaamot ovat auki?

Omistamme yli 80 korjaamoa Euroopassa. Löydät lähelläsi olevat toimipisteet Toimipistehausta tai voit varata ajan huoltoon jollekin korjaamoillemme.

Mitä täyteen huoltosopimukseen sisältyy?

Täysi palvelu sisältää huollon, renkaiden vaihdon, akselin ja jarrujen osien vaihdon, jäähdytysyksikön osien vaihdon, muiden osien vaihdon ja tiepalvelun sekä korjauksen hallinnan.

Mitä rengasmerkkejä käytätte?

Goodyear on ensisijainen toimittajamme. Tämän lisäksi käytössämme on useita muita rengasmerkkejä.

Kuinka pitkään perävaunun huolto kestää?

Pyrimme saamaan kalustosi valmiiksi noutoa varten yhden työpäivän aikana.

Myyttekö varaosia?

Kyllä myymme kaikissa toimipisteissämme Ison-Britannian korjaamoja lukuun ottamatta.

Korjaatteko kuorma-autoja?

Kyllä, meillä on koulutettuja mekaanikkoja kaikilla alueilla. Tarjoamme kuorma-autojen korjauspalveluja Isossa-Britanniassa, pohjoismaissa ja keskialueella sekä Benelux-maiden alueilla (Maasdijk, Breda, Tiel, Amsterdam ja Ommen).

Onko teillä jarrutestauslaitteistoa?

Kyllä, useimmissa toimipisteissämme on pesualueet.

Voitteko vaihtaa kalustoni renkaat?

Kyllä, rengaskumppanimme sijaitsee Isossa-Britanniassa ja pohjoismaissa lähellä kaikkia toimipisteitämme. Benelux-maissa tarjoamme tämän palvelun Waalhavenissa, Venlossa ja Botlekissa. Keskialueella palvelu on saatavilla Hallessa ja Rheda-Wiedenbrückissä.

Haluaisin huoltaa ADR-kalustoni renkaat. Onko se mahdollista?

Kyllä, rengaskumppanimme sijaitsee Isossa-Britanniassa ja pohjoismaissa lähellä kaikkia toimipisteitämme. Benelux-maissa tarjoamme tämän palvelun Waalhavenissa, Venlossa ja Botlekissa. Keskialueella palvelu on saatavilla Hallessa ja Rheda-Wiedenbrückissä.

Suoritatteko kylmärekkojen huoltoja?

Kyllä, kylmärekkojen kumppanimme sijaitsee lähellä kaikkia toimipisteitämme Isossa-Britanniassa ja Benelux-maissa. Pohjoismaissa tämä palvelu on käytettävissä seuraavissa toimipisteissä: Padborg, Taulov, Taastrup, Hirtshals, Helsingborg, Jönköping, Gothenburg, Gothenburg, Säve, Oslo, Vestby, Stavanger. Emme tarjoa tätä palvelua keskiEuroopassa.

Tarjoatteko säiliöiden puhdistusta?

TIP ei tarjoa tätä palvelua. Voimme kuitenkin suositella sinulle hyväksyttyä itsenäistä puhdistusasemaa.

Verhokapelli

Verhokapelli on yleisin perävaunujen tyyppi. Siinä on liukuvat sivut (verhot) ja se soveltuu lähes kaikkiin kuljetuksiin.

Pakastevaunu

Pakastevaunu on eristetty kaappiperävaunu, joka on varustettu lämpötilan säätölaitteella.

Konttialusta

Konttialusta on perävaunun ruoto, jolla voidaan kuljettaa kontteja.

Säiliöperävaunu

Säiliöperävaunu on tieliikenteen ajoneuvo, joka voi kuljettaa nesteitä tai jauheita.

Dolly

Dolly on optimaalinen silloin kun halutaan rakentaa 25,25 metrisiä kokonaisuuksia suurilla joustavuusmahdollisuuksilla.

Kaappivaunu

Kaappivaunu on yksi yleisimmistä kuljetusalan perävaunuista. Se on turvallinen ratkaisu arvokkaiden tai herkkien lastien kuljetukseen.

Kävelevä lattia

Kävelevä lattia yksiköt käytetään usein; hakkeen, kutterin, turpeen, lasimurskan ja paperin kuljetuksiin, koska kuorman purku on näillä helppoa.

Jalkakontti pakastevaunu

Pakaste Jalkakontti on vaihdettava rahtikontti, jossa on lämpötilan säätölaite,jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.

Jalkakontti verhokapelli

Jalkakontti verhokapelli on vaihdettava rahtikontti, jossa on liukuvat sivut (verhot),jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.

Jalkakontti teräs

Jalkakontti teräs on vaihdettava rahtikontti,jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.

Jalkakontti kapelli

Jalkakontti kapelli on vaihdettava rahtikontti, jossa on liukuvat sivut (verhot), jotka voidaan helposti erottaa kuljetusalustasta.