Anna arvo

New website coming shortly!

Kuinka voimme auttaa sinua?

Leasing & Voukraus

TIP tarjoaa laajan valikoiman leasingratkaisuja kalustoasi ajatellen. Olemme yksi maailman suurimmista tavarankuljetuskaluston leasing-yhtiöistä ja hallitsemme yhtä Euroopan suurinta kalustokokonaisuutta. Leasing-ratkaisumme tarjoavat sinulle onia etuja ja jokainen yksikkö voidaan hankkia juuri sinun tarpeesi huomioiden.

Huolto
Huollot & Ylläpito

TIP tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaluston käyttöasteen ja -kustannusten vähentämiseksi. Tarjoamme huollon kaikille kalustotyypeille koko niiden käyttöiän ajaksi.

TIP Insight
See more - Be more

TIP Insight on digitaalinen palvelumme kaluston seurantaan sekä online-toimintoihin, joka vie tämäntyyppiset palvelut seuraavalle tasolle. Jos haluatte tietää missä vaununne liikkuvat ja lisäksi teitä kiinnostaa vaunujenne "hyvinvointi", niin siinä tapauksessa TIP Insight auttaa teitä.

TIP Uutiset
Katso Kaikki Uutiset

Lue uusimmat uutiset, saat inspiraatiota, pysy ajan tasalla.

TIP tarjoaa laajan kalustovalikoiman joustavin rahoitusvaihtoehdoin, joihin kuuluu muun muassa pitkäaikaiset leasingratkaisut ja innovatiiviset myynti- ja takaisinvuokrausvaihtoehdot.
TIP tarjoaa joustavia lyhytaikaisia kaluston vuokrausratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan kuljetusyritysasiakkaidemme ja kaluston omistajien odottamattomiin tarpeisiin.
TIP tarjoaa laajan valikoiman palveluita kaluston käyttöasteen ja -kustannusten vähentämiseksi. Tarjoamme huollon kaikille kalustotyypeille koko niiden käyttöiän ajaksi.
TIP myy käytettyjä ja kunnostettuja yksiköitä. Myyntikapasiteettimme on yli 7 000 yksikköä vuodessa, joten on todennäköistä, että meillä on täsmälleen sellainen ajoneuvo, jota tarvitsette.
119
korjaamoa
113.000+
Yksikköä
24/7
Premium-palvelu
630.000+
Tienvarsipalvelun suorittamaa korjausta
50+
Vuoden kokemus
7.000+
Tyytyväistä asiakasta

Etsi TIP-sijainti

"Palvelemme asiakkaitamme 92 toimipaikassa yli 17 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa."

FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice information

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, now provides access to invoicing information for its users.

2022/04/20

Managing your trailer performance through relevant maintenance solutions

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness of a trailer fleet is vital for your business, the environme...

2022/04/07

Benefit from TIP’s international network

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22

Katso kaikki uutiset